Contract de sponsorizare

CONTRACT DE SPONSORIZARE
Nr. _________/________________
A. PĂRTILE CONTRACTANTE
Între:
……………………………………………….., cu sediul în ……………………………………………, str. ……………………………………………………………………………………………………………, înregistrată la Registrul Comertului sub nr. ………………………………………………….., Cod de Înregistrare Fiscală …………………………………………….., având Cont IBAN …………………………………………………………………………………………………., deschis la ………………………………………, reprezentată prin ………………………………………………, în calitate de ……………………………………………., denumită în continuare Sponsor,
si
d-na ZAMFIRACHE NICOLETA – ADINA, CNP: 2811002131219, posesoare a C.I. seria KT nr. 662945, cu domiciliul in localitatea Mihail Kogălniceanu, str. Munteniei nr.2, jud. Constanta, având cont IBAN RO63 BRDE 140 SV 65812091400, deschis la Banca Româna de Dezvoltare, denumită în continuare Beneficiar,
În conformitate cu prevederile legislatiei românesti, privind sponsorizarea, stipulate în Legea nr. 32/1994 cu modificările si completările ulteriore, precum si cu prevederile Legii 571/2003 cu modificările la zi (Codul Fiscal în vigoare), se încheie următorul contract:
B. OBIECTUL CONTRACTULUI
Obiectul contractului îl constituie sponsorizarea Beneficiarului de către Sponsor cu suma de ………………….. RON.
Suma va fi utilizată pentru tratamentul si procedura de transplant a fiicei Beneficiarului, Botofan Marina Denisa.
C. DURATA CONTRACTULUI
Prezentul contract de sponsorizare se încheie pe perioada_________________.
D. OBLIGATIILE PĂRTILOR
1. Obligatiile Beneficiarului
1.1 Beneficiarul se angajează să folosească suma de bani acordată în
scopul mentionat la cap. B, “Obiectul contractului”.
2. Obligatiile Sponsorului
2.1 Sponsorul se obligă să vireze în contul Beneficiarului suma de
……. RON, cu specificatia “sponsorizare conform contract nr…………………… “.

E. FORTA MAJORĂ
Forta majoră exonerează de răspundere partea care o invocă, în conditiile prevăzute de lege. Invocarea “fortei majore” se face în scris în termen de cinci zile de la data începerii evenimentelor sau împrejurărilor considerate drept “forta majoră.”
G. LITIGII
Eventualele litigii, ce nu pot fi rezolvate pe cale amiabilă, vor fi remise spre solutionare organelor competente din România.
H. DISPOZITII FINALE
1. Prezentul contract nu poate fi modificat în perioada lui de valabilitate fără acordul ambelor părti. Orice modificare în acest sens se va consemna într-un act aditional care devine parte integrantă a contractului.
2. Dacă termenul de onorare a obligatiilor ce rezidă din prezentul contract nu este respectat de către Sponsor, iar dacă intârzierea depăseste 10 (zece) zile lucrătoare, Beneficiarul poate rezilia unilateral acest contract.
3. În cazul în care Beneficiarul foloseste obiectul sponsorizării în alte scopuri decât cele prevăzute în acest contract, Sponsorul poate rezilia unilateral acest contract cu o notificare prealabilă de 10 (zece) zile. În acest caz Beneficiarul se obligă să restituie integral sumele ce au făcut obiectul sponsorizării si să plătească daune în cuantum egal cu dobânda practicată de banca sponsorului.
4. Dacă una dintre părti solicită rezilierea contractului, în alte conditii decât cele prevăzute la alineatele 2 sau 3 din acest capitol, acestea trebuie să îsi facă cunoscută intentia, în scris, cu 30 (treizeci) de zile înainte de termenul la care doreste încetarea relatiilor contractuale. Prevederile contractuale sunt obligatorii pentru ambele părti si în cadrul perioadei de preaviz de 30 de zile.
5. Prezentul contract a fost întocmit în două exemplare originale, astazi, _____________, cu valoare juridica egală, câte unul pentru fiecare parte.

BENEFICIAR:                                                         SPONSOR:
ZAMFIRACHE ADINA NICOLETA

Reclame

7 răspunsuri la Contract de sponsorizare

 1. ionel nicu radu zice:

  Buna ziua ! Cum se mai simte Maria ? Sper ca este mai bine. Saracutza, nu vreau sa ma gandesc prin ce a trecut pana acum.
  Cati bani va mai trebuie pentru transplant pe langa cei adunati pana acum ?
  Unde se poate face, sau unde planificati sa faceti transplantul in cazul in care ati avea banii ?

  Astept raspuns de la dumneavoastra si doresc Insanatosire grabnica.
  Bunul Dumnezeu sa ne ajute !

  • marinadenisa zice:

   Buna dimineata! Multumesc frumos pentru grija dumneavoastra. Deocamdata fac transfuzii si astept ca rezultatele analizelor sa fie mai bune, pentru a continua tratamentul cu citostatice. Puteti citi stiri despre mine la rubrica Jurnalul Bubulinei.

   Suntem abia la inceput de campanie si inca nu s-au strans banuti. Transplantul se va face in Italia. Vom afisa informatii in curand despre clinica si medicul care va efectua transplantul.

   Multumesc ca m-ati vizitat!

 2. Pingback: Ajutor de urgenta pentru Bubulina!!!! « Apeluri umanitare

 3. Alexia zice:

  .Buna ! Ce face papusica asta mica si frumoasa foc ? cum se mai simte !
  .Insanatosire grabnica si .. sper ca peste jumatate de an sa vedem filmulete cu ea in parcul tineretului alergand si jucandu`se cu ceilalti!

  Te pup dulce , ingerasule !

  Eu nu am bani ! sunt o pustoaica de generala ! dar daca vreti sa va ajut cu un site ceva, cu anumite lucruri va las adresa mea : alle.love@yahoo.com !

 4. marinadenisa zice:

  Buna seara Alexia. Multumesc pentru ca vrei sa ma sustii. Eu zilele astea fac febra cam mare, dar sper sa ma simt mai bine in curand. Te vom contacta ca sa-ti spunem cum ma poti ajuta. Te „pupup”!

 5. alexandra zice:

  „Domnul Isus sa te binecuvinteze, si sa te pazeasca! Domnul sa faca sa lumineze faţa Lui peste tine, si sa se indure de tine! Domnul sa-si inalţe faţa peste tine si SA ITI DEA Pacea „Oricine VA chema Numele Domnului Isus VA FI mantuit.
  0723 15 16 81
  http://alfa–si–omega.blogspot.com/

 6. ADINA zice:

  LA MULTI ANI INGERASUL NOSTRU PAZITOR TE PUPICIM.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s